Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Het leven is niet zoals het is…
het leven is, zoals jij het ziet.

 

“Ik kan Susanne aan iedereen aanraden. Inmiddels kom ik al jaren zo nu en dan bij haar om onderwerpen te bespreken waar ik in mijn leven tegenaan loop. Elke keer ga ik opgelucht en gelukkiger weer weg. Ik ben altijd weer onder de indruk hoe efficiënt en doelgericht ze te werk gaat bij de meest uiteenlopende situaties. Ik voel me altijd gehoord en begrepen. Susanne heeft een enorme positieve impact gehad op mijn leven; mijn relatie met anderen en met mijzelf. Een zegen om haar te hebben leren kennen! Ze is hiervoor gemaakt :)”

- Naomy, 32 jaar

“Ik kan Susanne echt aanraden. Ze helpt me al jaren met allerlei aspecten in het leven. Ze luistert erg goed en weet me altijd goed te helpen. Net zoals je lichaam heeft je geest namelijk ook af en toe aandacht nodig. Ik ben Susanne erg dankbaar dat ze me met volle inzet helpt hierbij.”

- Joost, 36 jaar

“Door de gesprekken en met name de  interventies met Susanne kreeg ik al snel veel inzicht in mijn verschillende delen. Zowel als mens als professional leerde ik mijn 'kindsdeel' ruimte te geven, aandacht aan haar te geven, waarna ik weer als sterke volwassenen persoon verder kon met studie en praktijk. Ik heb heel veel gehad aan met name de verschillende absorptietrance-interventies. Susanne luistert goed, vat sterk samen en combineert verschillende therapieën in één sessie. Heel knap én bovenal heel helpend.”

- Roos, student integratieve psychotherapie

“Zeer persoonlijk en snel to the point: ik wilde graag voelen en dat gebeurde heel snel. Ik vond het prettig dat Susanne zo'n neutraal gezicht had. Ik voelde daardoor geen ruis van Susanne zelf. Ook het nabespreken van de sessie vond ik heel prettig. Ik voelde mij vrij om alles te vragen wat ik wilde. Susanne kon goed de tijd bewaken, ik had altijd het gevoel dat we genoeg tijd hadden. Door mij zo snel te laten voelen waren de sessies heel efficiënt. Ze begeleidde mij heel neutraal, waardoor ik echt mijn eigen ontwikkeling kon doormaken. En door het goede voorbeeld van Susanne kreeg ik grote bewondering voor het vak van psychotherapeut. Daardoor wil ik dat nu ook worden! Susanne is zeer deskundig en kan je echt laten voelen. Wat een geweldig voorbeeld!”

- Lilian, Student integratieve psychotherapie

“Susanne is heel professioneel en kundig, ik heb haar aan veel mensen aanbevolen. De beste therapeut die ik ooit heb gehad (ik heb ook aantal prive sessies met haar gehad). Snel to the point en zeer effectief.”

- Gerda, student integratieve psychotherapie

“Susanne is heel kundig en weet met weinig woorden en zinnen je echt aan het denken te zetten.”

- Remke, Supervisant

‘’Deskundige, betrokken leertherapeut die openstaat voor & je kan begeleiden op de verschillende niveaus van mens-zijn, ook de spirituele aspecten van het hoger bewustzijn en hoe deze als krachtbron aan te wenden. Maar die je vooral ook aanstuurt op echt "voelen", waardoor je meerdere lagen in jezelf leert kennen en integreren. Dit alles doet je niet alleen groeien als professional, maar bovenal als mens.’’

- Annemarieke, Student IP

‘’Ik heb Susanne ervaren als een zeer lieve, fijne en ervaren therapeute waarbij ze heel snel kan schakelen in wat jij op dat moment nodig hebt. Ze pakt precies de kern waar het om gaat. Ik heb o.a. EMDR bij haar gedaan na een medisch trauma wat ik had doorgemaakt. Al na 1 sessie ging het mentaal/emotioneel stukken beter en sliep ik ook weer door. Ik voelde me alle keren dat ik bij haar was erg op mijn gemak waarbij ik helemaal mezelf kon zijn. Wat ik ook fijn vind is dat je alles kunt bespreken waardoor ik me voor het eerst echt gehoord heb gevoeld. Ik ben nog steeds dankbaar dat Susanne op mijn pad is gekomen!’’

- Mignon, 53 jaar

 

Laat jouw recensie achter

 

 
 “Wat de rups het einde noemt,
noemt de rest van de wereld een vlinder.”

Lao Tzu 
Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren